Kilpailuta sähkösopimus

Muuttaessa on paljon muistettavaa, mutta yksi tärkein niistä on sähkösopimuksen tekeminen uuteen osoitteeseen. Sähkösopimus kannattaa siis tehdä jo hyvissä ajoin ennen muuttopäivää, jotta muuttoa ei tarvitse tehdä pilkkopimeässä ja esimerkiksi eväät saadaan heti kylmään.

Sähkösopimuksia on kuitenkin tarjolla yhtä monta kuin on sähköyhtiöitäkin. Sähkösopimusten hinnoissa voi olla suuriakin eroja ja toisille sähkön alkuperälläkin on merkitystä.

Kilpailuta sähkösopimus kätevästi Muuttopaikassa! Täytä vain oheinen lomake, niin toimitamme sen alueellasi toimiville sähköyhtiöille – sinun tehtäväksesi jää odotella tarjouksia ja valita niistä sinulle paras.

Voit myös tutustua suoraan eri sähköyhtiöihin:

Tampereen Sähkölaitos
Tampereen Sähkölaitos
Voimakatu 17
33100 TAMPERE
puh. 020630 3000 (pvm/mpm)
www.sahkolaitos.fi
email: asiakaspalvelu(a)sahkolaitos.fi

Voit tehdä Tampereen Sähkölaitoksen kanssa sähkön myyntisopimuksen, sijaitsee asuntosi tai mökkisi missä päin Suomea tahansa. Sähkön siirrosta huolehtii alueesi verkkopalveluyhtiö, joka myös määrittelee siirtohinnan. Siirron hinta pysyy samana, vaikka vaihdat sähkönmyyjää. Tarjoamme sinulle jatkuvasti kilpailukykyisen, vakaan hintatason sekä läheisen ja ammattitaitoisen palvelun. Myymme uusiutuvilla energialähteillä, siis vedellä, puulla ja tuulella, tuotettua sähköä. Voit ostaa vain meiltä Lähisähköä, joka on tuotettu paikallisesti pirkanmaalaisesta puusta sekä sekajätteistä ympäristöystävällisesti tuotettua HyötyEnergia-sähköä.


IMATRAN SEUDUN SÄHKÖ OY
IMATRAN SEUDUN SÄHKÖ OY
Karhumäenkatu 2
55120 Imatra
puh. +358 5 683 5209 yksityiset
www.bonustasahkosta.fi/
email: asiakaspalvelu(a)issoy.fi

Tarjoamme monipuolisen kattauksen sähkötuotteita, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Tutustuttuasi tuotteisiimme sähkösopimuksen teko onnistuu helposti Wattis Online-palvelussa tai soittamalla asiakaspalveluumme puh. 05 6835 209.


Turku Energia
Turku Energia
Linnankatu 65
20100 TURKU
puh. +358 2 2628 111
www.turkuenergia.fi
email: asiakaspalvelu(a)turkuenergia.fi

Hanki edullista vesisähköä uuteen kotiin!
Tee nyt Louna Vesi 24 kk -sähkösopimus ja saat heti kaupan päälle 30 € energiaa! Sopimuksen sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla ja sähkön hinta pysyy saman koko sopimuskauden ajan. Tee sopimus helposti sähköisessä asiointipalvelussamme www.energiaonline.fi. Tarvitset sähkösopimuksen tekemiseen vain verkkopankkitunnuksesi tunnistautumista varten. Me huolehdimme kaikista myyjän vaihtoon liittyvistä asioista puolestasi.
Tee sähkösopimus helposti ja nopeasti koska tahansa osoitteessa www.energiaonline.fi.

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy
Koillis-Satakunnan Sähkö Oy
Keskustie 10
34800 Virrat
puh. +358 3 485 5420
www.ksat.fi/
email: myynti(a)ksat.fi

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy myy ja toimittaa sähköä asiakkailleen koko Suomeen. Tuotteemme on suunniteltu vastaamaan erilaisten käyttäjien tarpeita ja valittavissa on niin toistaiseksi voimassa olevia kuin määräaikaisia sopimuksia. Asiakaslupauksemme mukaisesti panostamme hyvään asiakaspalveluun ja kilpailukykyiseen hinnoitteluun, aidosti asiakkaidemme parhaaksi!


Lammaisten Energia Oy
Lammaisten Energia Oy
Myllykatu 2
29200 HARJAVALTA
puh. +358 2 535 2000
www.lammaistenenergia.fi/
email: asiakaspalvelu(a)leoy.fi

Säästämällä sähköä, säästät myös ympäristöä. Lammaisten Energia on paikallinen ja vastuullinen sähköyhtiö, jonka puoleen voit aina vaivatta kääntyä.


Naantalin Energia Oy
Naantalin Energia Oy
Kaivokatu 22
21100 NAANTALI
puh. +358 2 436 2900
www.naantalinenergia.fi/
email: asiakaspalvelu(a)naantalinenergia.fi

Yhtiömme sähköverkko toimii kanta-Naantalin alueella. Tarjoamme asiakkaillemme paikallista palvelua, laadukasta energiaa ja siihen liittyviä palveluita. Yhtiön palveluksessa on 15 energia-alan ammattilaista. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä oman yhtiönsä toimintaan. Tämä käy ilmi Energiateollisuus ry:n valtakunnallisesta energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksesta. Naantalin Energian asiakkaat kiittävät erityisesti sähkönjakelun häiriöttömyyttä, vikojen korjaamisnopeutta, tiedottamista häiriötilanteissa sekä online-palvelun käytettävyyttä.
Myymme sähköä kilpailukykyiseen hintaan ja pyrimme varmistamaan vakaan sähkön hinnan pitkällä tähtäyksellä. Tee kätevästi sähkösopimus verkossa osoitteessa www.naantalinenergia.fi tai soita asiakaspalveluumme arkisin kello 9-15.

Pori Energia
Pori Energia
Radanvarsi 2
28100 PORI
puh. +358 2 621 2050
www.porienergia.fi/sopimus
email: asiakaspalvelu(a)porienergia.fi

Onnea uuteen kotiin! Myymme edullista sähköä kaikkialle Suomeen! Voit tehdä sähkösopimuksen - verkossa www.porienergia.fi/sopimus/ - sähköpostitse asiakaspalvelu(a)porienergia.fi - puhelimitse (02) 621 2050 (ark. klo 8.00-16.00)


Lumme Energia
Lumme Energia
Otto Mannisen katu 6
50100 MIKKELI
puh. 0800 90110
www.lumme-energia.fi
email: asiakaspalvelu(a)lumme-energia.fi

Lumme Energia on uuden ajan energiayhtiö. Tarjoamme iloa ja energiaa päivääsi, niin kotona kuin mökilläkin. Saat meiltä sähkön luotettavasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen.


Korpelan Energia Oy
Korpelan Energia Oy
Junkalantie 15
69100 KANNUS
puh. +358 6 874 7340
www.korpelanvoima.fi
email: sahkonmyynti(a)korpelanvoima.fi

Korpelan Energia - energiaa elämäsi muutoksiin.
Vertaile hintojamme tai pyydä tarjous tästä!
Voit tehdä sopimuksen myös kätevästi verkossa milloin tahansa. Myymme sähköä kaikkialle Suomeen.

 

 

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy
Myllykatu 15
65100 VAASA
puh. +358 6 357 77 50
www.nordicgreen.fi
email: asiakaspalvelu(a)nordicgreen.fi

Muutto uuteen kotiin näköpiirissä? Tee edullinen muuttajan sähkösopimus helposti verkossa. Sähkösopimus kannattaa tehdä heti, kun muutto on varmistunut ja päivämäärä on tiedossa. Näin vältyt verkkoyhtiöiden mahdollisilta pikakytkentämaksuilta! Tutustu hintoihin ja tee sähkösopimus osoitteessa www.nordicgreen.fi. Voit tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiisi myös puhelimitse asiakaspalvelumme kanssa arkisin kello 9-19 välisenä aikana.


Leppäkosken Energia Oy
Leppäkosken Energia Oy

33100 Tampere
puh. +358 3 4503 500
www.leppakoski.fi
email: priima(a)leppakoski.fi

Edullinen ja aina ajantasainen pörssisähkösopimus minne päin Suomea tahansa, kotimaiselta luotettavalta kumppanilta.  Lisäksi tutkitusti Suomen TOP3-tason asiakaspalvelua! Lue lisää www.leppakoski.fi/sahkosopimukset/


Porvoon Energia Oy
Porvoon Energia Oy
Tolkkisten satamatie 3
06750 TOLKKINEN
puh. +358 19 661 4230 Kotitaloudet
www.porvoonenergia.fi
email: asiakaspalvelu(a)porvoonenergia.fi

Haluatko vaikuttaa osaltasi yhteisen ympäristömme tulevaisuuteen? Valitsemalla Suomen Luonnonsuojeluliiton Ekoenergiaa -merkillä varustettua sähköä saat varmuuden siitä, että sähkösi on peräisin uusiutuvista energialähteistä. Porvoon Energia tuottaa Ekoenergiaa biopolttoaineilla.


Esse Elektro-Kraft Ab
Esse Elektro-Kraft Ab
Steinpottvägen 3
68820 Pedersöre
puh. +358 20 766 1900
eekab.fi
email: info(a)eekab.fi

Esse Elektro-Kraft Ab on pienehkö suomalainen voimayhtiö joka on vahvasti paikallisesti ankkuroitunut yritys. Vastuualueeseemme verkostotoiminnassa kuuluvat osa-alueet seuraavissa kunnissa Pedersöre (kotikunta), Kortesjärvi, Alahärmä, Kronoby (Jeussen) sekä Uusikaarlepyy (Markby). Ydintoimintamme muodostuu sähköntuotannosta vesivoimalla, sähkönjakelusta sekä sähkömyynnistä.


Nivos Oy
Nivos Oy
Sälinkääntie 2
04600 Mäntsälä
puh. +358 19 689 955
www.nivos.fi/sahkosopimus
email: asiakaspalvelu(a)nivos.fi

Kun muutat, muista sähköt! Nivomme yhteen arkeasi helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.


Kymenlaakson Sähkö Oy
Kymenlaakson Sähkö Oy

48100 KOTKA
puh. +358 5 7780 500
www.ksoy.fi/
email: asiakaspalvelu(a)ksoy.fi

Tee nyt sähkösopimus uuteen kotiisi Tee edullinen sähkösopimus helposti ja nopeasti osoitteessa www.ksoy.fi/tarjous. Saat kaupan päälle 10 euron alennuksen ensimmäisestä laskustasi. Sopimuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti. Kymenlaakson Sähkö Oy on kuntien omistama kotimainen energiayhtiö, joka myy sähköä koko Suomeen. Meillä on yli 100 000 tyytyväistä asiakasta ja toivomme sinunkin valitsevan meidät sähköntoimittajaksesi.


Oulun Sähkönmyynti Oy
Oulun Sähkönmyynti Oy

90100 OULU
puh. 0855843100
www.oulunenergia.fi/
email: osm(a)pohjoistavoimaa.fi

Oulun Sähkönmyynti Oy - Pohjoista voimaa Oulun Sähkönmyynti tarjoaa pohjoista voimaa jokaiseen kotiin sijainnista riippumatta. Asiakkaanamme saat vapauden valita miten käyttämäsi sähkö on tuotettu ja miten haluat sopimuksen hinnoiteltavan. Edullisen sähköenergian lisäksi jokaiseen sähkösopimukseen sisältyy kattava palvelupaketti. Tutustu asiakasetuihimme: www.pohjoistavoimaa.fi/etuasiakas


Lahti Energia Oy
Lahti Energia Oy
Kauppakatu 13
15140 Lahti
puh. +358 2918 02917
www.lahtienergia.fi/
email: asiakaspalvelu(a)lahtienergia.fi

Muutto edessä? Tee nyt sopimus uuteen kotiisi Lahti Energian kanssa. Myymme sähköä kaikkialle Suomeen. Voit valita sopimustyypeistämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tutustu sähkötuotteisiimme ja tee sopimus kätevästi netissä www.lahtienergia.fi/sahko Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse 02918 02917 ma-pe klo 8-16.


muuttoon liittyviä palveluita

Muuttopalvelut suurimmissa kaupungeissa

Helsingin muutot | Espoon muutot | Muutot Tampereella | Vantaan muutot | Muutto Oulussa | Muutot Turussa | Jyväskylän muuttopalvelut | Muuttopalvelut Lahdessa | Muutto Kuopiossa | Kouvolan muuttopalvelut | Muutto Porissa | Muutot Joensuussa | Lappeenrannan Muuttopalvelut | Hämeenlinnan muutot | Muutto Vaasa | Muutot Seinäjoella | Rovaniemen muuttopalvelut